Over de vereniging

TAVENU is een actieve vereniging want: samen muziek maken is leuk en inspirerend! Bij TAVENU gaat muzikaliteit samen met gezelligheid. Naast muzikale activiteiten, doen wij graag een drankje in het TAVENU-lokaal of organiseren we een barbecue of heuse bakwedstrijd met een deskundige jury.

TAVENU is voor muzikanten van alle niveaus: van beginnende leerlingen tot gevorderden met orkestervaring.

Muzikale initiatieven

Verschillende muzikanten hebben elkaar gevonden en vormen duo’s, trio’s, kwartetten en kwintetten. Soms worden deze initiatieven ondersteund door beroepsmuzikanten van buiten TAVENU. De leden hebben hierin een eigen actieve rol. Niets moet, veel kan.

Tavklar

De klarinetten houden 10 keer per jaar op zaterdagochtend een workshop onder leiding van verschillende klarinetdocenten. Eén van de doelen van de workshops is om samen plezier in het musiceren te hebben. Bovendien leren de deelnemers in de workshops meer over het eigen instrument, de klank en de onderlinge stemverhouding. Het repertoire bestaat uit verschillende genres, onder andere klassiek, populair en jazz. Kortom een lekker klinkend klarinetkoor bestaande uit allerlei soorten klarinetten. Af en toe treedt Tavklar zelfstandig op.

Agarn Brass Collective

AGARN Brass Collective is een muzikale sensatie. Saxen, koper en slagwerk: muzikanten die er een genoegen in scheppen om tijdens het optreden steeds te wisselen van instrument. Zij treden regelmatig op. Wil je meer weten, kijk op hun Facebookpagina: https://www.facebook.com/Agarntheband/