Activiteiten

TAVENU geeft elk jaar een groot concert voor donateurs en belangstellenden. Daarnaast zijn er vaste concerten in het jaar waaronder een nieuwjaarsconcert en diverse kerstconcerten. Daarnaast neemt TAVENU deel aan diverse muziekfestivals zoals het  Westlandfestival en het Haags Notuh Festival. De gemeente verstrekt aan de Haagse muziekverenigingen subsidie, waarvoor zij zich als tegenprestatie elk jaar moeten presenteren. Voor deze presentatie wordt ieder jaar het Haags Notûh Festival georganiseerd. Natuurlijk doen de TAVENU orkesten mee aan dit muziekfestival.

Verder geeft TAVENU diverse openluchtconcerten in populaire winkelcentra en in parken in Den Haag. Vanwege het weer is dat alleen in de periode van mei tot en met september. Ook verzorgen onze orkesten regelmatig optredens in Haagse verzorgingshuizen.

Soms is er een uitwisseling met een ander orkest in het binnen- of buitenland. Zo heeft TAVENU in het verleden uitstapjes gemaakt naar Tsjechië, Friesland en Spanje. Recentelijk is TAVENU naar Engeland afgereisd om daar een drietal concerten te geven. Een samenvatting van deze reis is te vinden onder het kopje Concertreis Eastbourne.

TAVENU streeft ernaar om regelmatig mee te doen aan een concours. Het doel hiervan is het verhogen van het muzikale peil.

 

Bij TAVENU draait alles om muzikaliteit met gezelligheid. Naast muzikale activiteiten, doen wij graag een drankje in het TAVENU lokaal of organiseren we een barbeque.