Repetities

De repetities van onze orkesten worden gehouden in het Loosduins Muziekcentrum aan de Engeringstraat 40 te Den Haag. Klik op het kaartje hieronder. De repetities zijn op iedere donderdagavond. Het leerlingenorkest repeteert van 18.30 – 19.30 uur en het grote orkest van 19.45 uur tot 22.00 uur.

Het Loosduinse Muziekcentrum ligt in het oude schoolgebouw achter de Katholieke kerk. Er is beperkte parkeerruimte voor het gebouw en in de wijk. Met tramlijn 2 stapt u bijna voor de deur uit (halte Burgemeester Hovylaan).


Grotere kaart weergeven

Kom gerust eens kijken om kennis te maken en om de sfeer te proeven. Geef  van tevoren even een telefoontje (zie Lid worden), zodat wij je kunnen opvangen.

Naast de repetities op donderdagavond organiseert TAVENU geregeld groepsrepetities, studiedagen en studieweekenden. Hierbij is het naast ‘Nuttige Uitspanning’ zeker ‘Aangenaam Verpozen’. Zoals genoemd: TAVENU is een actieve vereniging en ondanks haar respectabele leeftijd nog steeds in voor leuke ideeën en vernieuwende plannen!!